Privatlivspolitik​

Dette website ejes af MN BROLÆGNING ApS, Møllebo Allé 47, 7000 Fredericia, CVR-nr. 25720067.

Når du anvender hjemmesiden www.mnbrolaegning.dk, eller køber ydelser, lagrer vi data.

Data anvendes til følgende formål:

Data om brug af hjemmesiden (cookies) anvendes til markedsføring på sociale medier samt til analyse af, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Det sker for at optimere brugeroplevelsen.

Når du sender en forespørgsel via vores hjemmeside, beder vi dig om dit navn, kontakt telefonnummer og e-mail-adresse.

Vi bruger disse oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også e-maile dig flere gange efter din henvendelse for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til din tilfredshed. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger forud for et salg.

​​

Dataopbevaring og sletning af data:

Vi opbevarer personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

​​

Kategorier af personoplysninger:

  • Vi lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser.

​​

Behandlingsgrundlag:

Vi er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

  • Vores legitime interesse i at markedsføre vores virksomhed
  • For at vi kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at vi kan overholde en retlig forpligtelse, fx i henhold til bogføringsloven.

Modtagere:

  • ​Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:
  • Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

Opbevaring:

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, til de formål, der er nævnt:

  • Vi bruger ikke oplysninger, du afgiver til at foretage automatiserede beslutninger, der kan påvirke dig
  • Vi gemmer henvendelser i to år, hvorefter de arkiveres sikkert og gemmes i syv år, til vi sletter dem.

​​

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig. Henvend dig til MN BROLÆGNING ApS på mail.

Hvis der er fejl i de oplysninger, vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, kan du skrive på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger – eller ønsker du, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

​​

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til

Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, email: dt@datatilsynet.dk.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 27 51 96 00 eller send os en e-mail til mail@mnbrolaegning.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.
​Vi svarer tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt