​Vi har mange års erfaring med etablering af flisetrappe

Kunne du tænke dig at få etableret en smuk og stabil flisetrappe til din indkørsel, dit hus eller et helt tredje sted på din grund? Så står vi hos MN Brolægning ApS klar til at hjælpe dig med at sikre et flot og professionelt resultat.

Vi har mange års erfaring indenfor forskellige former for brolægning, og derfor kan vi blandt andet også være behjælpelige i forbindelse med etableringen af en flisetrappe. Vi varetager opgaver for både private og erhverv i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart samt i flere andre omkringliggende områder.

Få rådgivning og vejledning omkring valg af fliser og sten

Hvis du mangler inspiration til, hvilken type fliser eller sten vi skal bruge til din kommende flisetrappe, eller hvis du er i tvivl om, hvad der vil passe bedst til de omkringliggende omgivelser, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring, så du kan få inspiration og rådgivning til, hvad den bedste løsning i lige netop dit tilfælde kan være.

Har du allerede selv en idé til, hvordan din flisetrappe skal se ud, og hvilke materialer den skal etableres med, så sørger vi for, at resultatet bliver, som du drømmer om.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din flisetrappe i dag

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din kommende flisetrappe, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os gerne allerede i dag og fortæl os om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne en tur forbi din adresse til en snak med dig omkring mulighederne, og under dette besøg foretager vi også gerne en opmåling af det pågældende areal.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 27 51 96 00 eller send os en e-mail til mail@mnbrolaegning.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.
​Vi svarer tilbage indenfor 24 timer.


​Vær opmærksom på du får en boks frem når du har udfyldt formularen, hvor vi bekræfter vi har modtaget din forespørgsel

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt