Er dine fliser gamle og trætte? Så kontakt MN Brolægning på 27 51 96 00 eller mail@mnbrolaegning.dk - Vi er de rette!

Væ​gter kvalitet i højsæddet

Imødekommer kundernes behov

Konkurrencedygtige priser

Sørger for at begge partnere er tilfredse med arbejdet

​Om brolægning

Brolægning er et meget gammelt fag. Man mener, uden at kunne sige det med sikkerhed, at brolæggerfaget, i Danmark, opstod som selvstændigt erhverv i begyndelsen af 1300-tallet. Der er dog utallige eksempler på brolægning fra endnu tidligere tider. Pompeji i Italien og Karnaktemplet i Ægypten er glimrende eksempler på at man ret tidligt i historien tillagde en god og flot belægning en stor værdi. Pompeji blev næsten slettet fra verdenskortet i år 63 f.kr. da vulkanen Vesuv gik i udbrud. Men man kan stadig se brudstykker af de fantastisk marmor- og skiferbelagte gader.

Samme syn for sagen får man i Karnaktemplet i Ægypten. Ekslusive materialer har været brugt og håndværket var i topklasse. De samme standarder for belægning nåede desværre først Danmark på et meget senere tidspunkt. Man kan som brolægger få det indtryk at udviklingen er gået den gale vej i visse lande – men ikke i Danmark. Vi har udviklet os meget, siden de første brolægningseksempler fra oldtiden og gør det forsat.

Mange tror at brolægning som det udføres i dag, kun er muligt fordi branchen efterhånden har fået mange tekniske hjælpemidler. Det er ikke sandt. Der er en del der er blevet væsentligt lettere, hvilket har den positive gevinst at en brolægger i dagens Danmark, har muligheden for et langt og sundt arbejdsliv.

Alt hvad vi laver af brolægning i dag, kunne en dygtig brolægger også lave for 400 år siden, omend med en anden tidshorisont for endt udførelse. De vigtigste værktøjer for en rigtig brolægger er og vil altid være hans kritiske øje, hammer, sættejern og krageknap.​

Kontakt os

Har du spørgmål omkring brolægning og hvad vi ellers kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os på telefon

27 51 96 00, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

MN Brolægning ApS

​Møllebo Allé 47, Erritsø

7000 Fredericia

​​

CVR: 25720067​


Tlf.: 27 51 96 00

E-mail: mail@mnbrolaegning.dk

Vi tilbyder

​Indkørsler

​Terasser

​Trapper

​Støttemurer

​Gangstier

​Mønsterarbejde

​Gårdpladser

​Havebede

​Reetablering

mail6514 i Fredericia, Syddanmark, DK på Houzz